1000 flere ledige skal ud i virksomhederne i Næstved

Næstved Erhvervsforening og Beskæftigelses- og Uddannelsesudvalget har 3. februar holdt et fælles dialogmøde, hvor de afstemte, hvad der skal til, for at flere arbejdssøgende kan få varigt fodfæste på arbejdsmarkedet. Der var enighed om, at mere samarbejde er vigtigt for at lykkes.

Ingen biltrafik over Græshoppebroen fire uger i 2020

Når Græshoppebroen skal gennemgå en nødvendig, stor og gennemgribende renovering fra 7. september til 4. oktober 2020 kan man kun komme til og fra Enø til fods eller med cykel. Næstved Kommune er i gang med at planlægge de nødvendige foranstaltninger.

Danmarks varmeste sted: Tropenat i Næstved

Ifølge DMI kan natten i dag blive den seneste tropenat i 22 år. Et af de steder, der er udpeget til at være tropecentrum er Næstved.

Tre bilbrande i Næstved i nat

Ved du noget om nattens bilbrande, der ifølge politiet meget vel kunne være påsat af samme gerningsmand, så vil politiet gerne i kontakt med dig.

Omorganisering af skolerne skal sendes i høring

Siden det nye Børne- og Skoleudvalg begyndte deres arbejde ved årsskiftet, har de haft som mål at evaluere den omorganisering af skolerne, der blev vedtaget for to år siden. Det har de nu gjort, og resultatet er nu blevet fremlagt for skolebestyrelser, lokalråd, faglige organisationer og skoleledere, som alle har været medvirket i processen. Udvalget har aftalt et ekstraordinært udvalgsmøde den 1. oktober 2018, hvor de skal beslutte at sende justeringen i otte ugers høring.

Motocross-eliten kører finale i Næstved

DM serien for landets bedste motocross-kørere har igennem året været i Randers, Roskilde, Mors og Aalborg, men søndag d. 30. september er det Nisseringen ved Næstved der danner rammen for finalen. Det er hr de sidste point skal høstes og her champagnepropperne skal springe for dem der får laurbærkrans og medaljer om halsen. Den traditionsrige Næstved Motorklub er klar til værtsrollen, og håber tilmed på medaljer til egne kørere.