Tre bilbrande i Næstved i nat

Foto: Shutterstock

Ved du noget om nattens bilbrande, der ifølge politiet meget vel kunne være påsat af samme gerningsmand, så vil politiet gerne i kontakt med dig.

Det er ikke hver nat, at det lokale politi og brandvæsen har så travlt, som de havde det i nat. Ikke mindre end tre gange på under 20 minutter måtte de rykke ud til tre forskellige steder i Næstevd

Det oplyser vagtchef Kent Edvardsen fra Sydsjællands- og Lolland-Falsters Politi, der siger til Ekstra Bladet: "Vi får den første melding om brand i en bil klokken 02.59, den næste klokken 03.08 og den sidste klokken 03.16. Brandene er tre forskellige steder, men tæt nok på hinanden til, at en person kunne have cyklet fra det ene sted til det andet. Og det ligner meget kraftigt at alle brandene er påsat."

Brandchefen vurderer på baggrund af fremgangsmåden, at der er tale som den samme gerningsmand ved alle brandene, der skete på henholdsvis H.C. Andersens Vej, Fønikstorvet og Brandtsgade.

"Det er selvfølgelig for tidligt at sige med 100 procents sikkerhed, men det ligner det. Og det er selvfølgelig virkelig utrygt for borgerne i byen, så det sætter vi selvfølgelig ind på at opklare, hvad enten der er tale om en eller flere gerningsmænd," fortæller Kent Edvardsen og beder i samme øjeblik om hjælp fra offentligheden. "Hvis nogen derude ligger inde med et signalement eller en idé om, hvem det kunne være, hører vi meget gerne fra dem." 

Det er sjældent der sker lignende brande i og omkring Næstved, men vagtchefen oplyser dog, at der tidligere har været lignende problemer omkring Slagelse.

Hvis du har oplysninger, der kan hjælpe politiet, kan du altid henvende dig til politiet på telefon 114.