Viste ekstra brystvorte frem i Løvens Hule: Sådan går det i dag

Foto: Per Arnesen. Billede af Emilje da hun deltog i Løvens Hule.

I torsdags var Emilje Nordgård med i DR-programmet Løvens Hule, hvor hun første at sælge sin opfindelse TwiddleTip, som er en ekstra gummibrystvorte, som skal bruges under amning.

Emilje Nordgård har opfundet et revolutionerende produkt, som kan hjælpe kvinder under amning. Dog havde flere af de mandlige løver svært ved at se ideen i produktet, som var en falsk brystvorte, som baby skal røre ved under amning.

Ville sælge alle rettigheder

Emilje kom også ind til løverne med et noget specielt forslag. Hun forsøgte nemlig at sælge alle rettighederne til sit produkt for 200.000 kroner, hvor hun så samtidig ville beholde rettighederne til fem procent af indtægterne af fremtidigt salg.

Ingen af de fem løver var dog interesseret, og Emilje måtte gå derfra uden penge.

Alligevel var Emilje Nordgård godt tilfreds med sin deltagelse i Løvens Hule og mødet med de hårde løver. Det skriver Ekstra Bladet.

”Det var en sjov oplevelse at medvirke i noget, man selv har set på fjernsynet. Men det var også ret nervepirrende. Jeg var rimelig nervøs, inden jeg stillede mig ind foran dem. Jeg er normalt ikke typen, der har eksamensangst. Det plejer nærmest at give mig et kick at gå til eksamen, men lige her bævede stemmen lidt. Jeg tænkte, at det var 50/50, om en af løverne ville gå med på mit forslag. Men jeg havde det sådan, at hvis ingen af dem ville gå med, så ville jeg ramme en omtale, som jeg aldrig selv ville kunne skaffe med min økonomi. Så mine forventninger er trods alt blevet indfriet,” fortæller Emilje til Ekstra Bladet.

Løverne bestemmer

Løverne ville ikke gå med Emiljes idé – hovedsageligt fordi hun ville sælge det hele, og ikke længere være en del af virksomheden.

Emilje forstår godt løvernes beslutning, og synes det giver fin mening, selvom hun synes, at det er ærgerligt, at de ikke vil være med. Det er jo deres penge, så

Sådan går det i dag

Programmet blev indspillet i efteråret, så det er efterhånden ved at være noget tid siden, men Emilje er stadig ejer af virksomheden.

”Der har været salg stille og roligt på min webshop siden optagelserne. Jeg har indtil videre ikke gjort det vilde, men jeg har til gengæld været i kontakt med Opfinderrådgivningen for at få hjælp og sparring og rådgivning til at komme i kontakt med internationale virksomheder,” fortæller Emilje til Ekstra Bladet.

Hun har ikke forsøgt at sælge virksomheden siden programmet, men hun har også haft sit fokus et ganske andet sted.

”Jeg er lige gået i gang med specialeskrivning på mit studie, så jeg har prioriteret, at det er dér, jeg lægger min energi i øjeblikket,” fortæller Emilje.

Samtidig hjemmepasser hun sine piger, så derfor har hun kun tre-fire timer til specialet. Så der er ikke meget tid til TwiddleTip. Dog fortæller Emilje at der er designbeskyttelse på, så der er ingen, der løber med det.